Invitat la „The Late Show With Stephen Colbert”, îndrăgitul actor a comentat în sfârșit imaginea din 2010, ce i-a adus porecla de „Keanu cel trist”. Acesta a fost surprins când stătea singur, pe o bancă într-un parc din New York și părea foarte trist, în timp ce mușca dintr-un sandvis, aceasta devenind cea mai distribuită fotografie cu starul din franciza John Wick și Matrix, lansând o mulțime de meme-uri.

Imaginea de atunci i-a făcut pe fani să ia măsuri pentru a-l ajuta pe actor. Peste 10.000 de oameni au semnat atunci petiția ”Să-l înveselim pe Keanu”, însă actorul a explicat acum că nu era deloc trist, daor era îngândurat și îi era foarte foame.

keanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Întrebat dacă era supărat sau trist, în imaginea „Keanu cel trist”, starul din Matrix 4 a răspuns: „Mâncam un sandwich, omule! OK, ok. Mă gândeam. Aveam niște chestii la care mă gândeam. Îmi era foame”, precizând că în niciun caz nu se gândea să se arunce de pe o clădire de 19 etaje sau altceva de genul acesta.

Keanu a venit în emisiune pentru a-și promova noul film „Matrix”, ce va fi lansat pe 22 decembrie, dar și cartea de benzi desenate , „BRZRKR”, iar prezentatorul a remarcat imediat că o ilustrație cu personajul principal seamănă foarte mult cu fotografia din 2010, devenită virală, de când Reeves a fost surprins pe o bancă într-un parc din New York City.

„Viață și artă”, a spus Keanu, precizând că nu știa că artistul care s-a ocupat de grafica se va inspira din acea imagine

. Foto: Profimedia