Cei doi au decis să meargă până la capăt și se vor căsători, în sfârșit, în toamna acestui an. Fanii așteaptă de multă vreme această veste și iată că în sfârșit se întâmplă, a povestit o sursă din anturajul lor.

Potrivit acesteia, pregătirile pentru nuntă au fost deja începute, mai cu seamă că ambii au câte o mică ”fereastră” în program.

Nunta, în sine, va fi una atipică, modernă. Mireasa nu va purta sub nicio formă alb. De fapt, nimeni nu așteaptă de la ea așa ceva, cunoscând-o. Părinții lui Katy, în vârstă de 34 de ani, nu-și doresc decât ca aceasta să nu exagereze foarte mult.

Surpriza de pe lista invitaților

Invitațiile de nuntă nu au fost încă trimise, Katy și Orlando încă discutând pe marginea lor. Se știe doar că artista își dorește să o invite și pe Taylor Swift, cu care s-a împăcat recent, după o lungă perioadă de răfuială publică.

Katy Perry a mai fost căsătorită cu actorul britanic Russell Brand, în 2010. Cei doi s-au despărțit doi ani mai târziu.

Cât despre Orlando Bloom, în vârstă de 42 de ani, acesta a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, în perioada 2010 – 2013, din mariaj rezultând un băiat acum în vârstă de 8 ani, Flynn.

Vezi și Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit după o relație de trei ani! Anunțul a fost făcut de artistă

Citește și: