Într-un interviu recent, artista în vârstă de 33 de ani a fost întrebată dacă ar ieși cu vreunul dintre concurenții la American Idol, emisiune al cărei jurat este.

Pentru că este genul de vedetă nonconformistă, toată lumea se aștepta ca ea să dea un răspuns pozitiv. Însă Katy a luat prin surprindere, spunând ”Nu, îmi pare rău”. A venit imediat și cu explicația: ”Sunt foarte fericită!”, dând de înțeles că are deja o relație.

De aici până la zvonul că vedeta s-a împăcat cu Orlando Bloom, în vârstă de 41 de ani, nu a mai fost decât un pas, mai ales că recent Katy apărea pe Instagram ținând în mână o poză a actorului. A fost întrebată dacă e ”doamna Bloom”. A negat, însă imediat a făcut cu ochiul complice.

Katy Perry și Orlando Bloom, fostul soț al modelului Miranda Kerr, au terminat o relație de 10 luni anul trecut. Însă de atunci au fost văzuți împreună de mai multe ori. Katy chiar l-a vizitat pe Orlando în Praga, recent.

În martie 2017, după despărțirea de actor, Katy Perry scria pe o rețea de socializare că nici ea, nici Bloom nu sunt victime după despărțire și că au rămas prieteni, că încă se iubesc.

Vezi și Fosta soție a lui Orlando Bloom nu mai seamănă deloc cu ea. Uite-o cum arată gravidă. Pare că nu mai are mult până va naște|GALERIE FOTO

Citește și: