Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, a adus pe lume o fetiță. Ea și Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani, au ales să facă marele anunț prin intermediul UNICEF, unde cântăreața este ambasadoare.

“Plutim cu dragoste și uimire de la sosirea în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre”, au spus Katy Perry și Orlando Bloom. Aceștia au prezentat o imagine alb-negru cu fiica lor în timp ce micuța își ținea tatăl de un deget.

https://twitter.com/UNICEF?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298827714158374912%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.qbebe.ro%2Fmama%2Fmoda_si_mondenitati%2Fkaty-perry-si-orlando-bloom-au-devenit-parinti-vezi-prima-poza-cu-fetita-lor&fbclid=IwAR14Blf9UQKslToUuco0WegA64DZsk9qy73CM1lKPY8o4Chl8ypZpXcGEjg

Deși nu au oferit prea multe detalii despre sosirea pe lume a micuței Daisy Dove, cei doi părinți au subliniat că au fost binecuvântați cu o naștere “ușoară”.

“Știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de liniștită ca a noastră”, a transmis cuplul.

Katy Perry și Orlando Bloom au o relație de mai bine de trei ani, iar anul trecut s-au logodit. Perry a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Vezi și Katy Perry mai are puțin și naște. S-a transformat în Katy Perry XXXL!

Citește și:

Cameron Diaz a pierdut lupta cu kilograme. Actrița a ajuns de nerecunoscut

Tu știai că Bianca Drăgușanu are o soră? Cum arată aceasta