Katie Price a fost surprinsă de fotografi cu întreg capul bandajat. Liberă i-a fost lăsată doar fața pe care se puteau vedea amândoi ochii vineți, după o ultima rundă de intervenții estetice.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  – Katie Price AKA Jordan is pictured heavily bandaged up after having surgery done!!!!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6Vedeta show-urilor tv de tip reality, în vârstă de 43 de ani, ar fi suferit recent un lifting al sprâncenelor și o liposucție a bărbiei în Belgia.

Potrivit unei surse apropiate vedetei, citate de The Sun, Katie nu a optat pentru un set complet de „îmbunătățiri”, așa cum a mai avut în anii precedenți, dar își dorește să arate cât mai bine.

„Oricine o cunoaște pe Pricey știe că își dorește întotdeauna a vrut să fie impecabilă și de data aceasta doar a avut câteva modificări. Și-a făcut doar un lifting de sprâncene și un pic de lipo pe bărbie. Katie va arăta grozav.”, a spus sursa citată.

Katie Price, obsedată de operațiile estetice

Deși nu vrea să recunoască asta, Katie este dependentă de intervențiile estetice. Dovadă stă lista uriașă de „retușuri” pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

1998 – Katie a suferit prima mărire a sânilor, de la B naturală la C. De asemenea, a avut prima liposucție

1999 – Katie a mai avut două intervenții de mărire a sânilor: de la C la D, și apoi la F

2006 – Katie își mărește din nou sânii până la cupă G

2007 – Katie suferă o rinoplastie și o fațetare a dinților

2008 – Katie a își uimit fanii reducându-și sânii de la cupă F la C

2011 – Revene la cupa F, iar apoi suferă un tratament de conturare a corpului și de injectare a obrajilor și a buzelor

2014/5 – În urma unei infecții urâte, Katie și-a scos implanturile mamare

2016 – Katie își mărește din nou sânii, își injectează Botox în față și își mărește buzele

2017 – După un dezastruos lifting facial, Katie își înlocuiește și fațetele dentare. De asemenea, își face o nouă operație de mărire a sânilor, a opta

2018 – Katie face un nou lifting facial

2019 – în Turcia, Katie a face un lifting feacial, al ochilor și al pleoapelor, o operație a posteriorului și o abdominoplastie

2020 – Katie își corecteză din nou bustul, de data aceasta în Belgia

2021 – Într-o revizie completă a corpului, ea optează pentru ridicarea ochilor și a buzelor, liposucție sub bărbie, grăsime injectată în posterior și liposucție pentru tot corpul

Cine e Katie Price

Fost model, Katie Price este azi o prosperă femeie de afaceri, cu o avere estimată la 66 de milioane de dolari. Ea a devenit extrem de cunoscută datorită aparițiilor în show-urile tv. Ea a fost căsătorită de trei ori și are cinci copii. Primul soț a fost cântărețul australo-britanic Peter Andre.

Citește și: Katie Price a fost dusă de urgență la spital. S-a urcat băută la volan și a făcut accident

xAlexandru Ciucu a împlinit 46 de ani, iar un detaliu a uimit pe toată lumea