Vedeta TV Katie Price, cunoscută sub numele de Jordan, a fost dusă de urgență la spital după ce s-a urcat băută la volan și a făcut accident de mașină.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, fostul fotomodel riscă să ajungă la închisoare în urma accidentului. Prezentoarei TV, căreia i s-a interzis să mai conducă, se află la spital pentru îngrijiri medicale. Katie a mai avut un accident în luna martie, când s-a urcat la volan sub influența alcoolului, iar oamenii legii i-au suspendat permisul până pe 13 octombrie. Acum, după ce a încălcat interdicția, riscă să ajungă după gratii.

„Katie s-a răsturnat cu mașina și era în stare proastă când a sosit poliția. Acum se află în spital și toată lumea este îngrijorată pentru ea și se întreabă de ce s-a urcat la volan”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că oamenii legii au răspuns la un apel ce anunța că o singură mașină a fost implicată într-un accident, lângă Partridge Green, marți dimineață, la ora 6.20.

EXCLUSIVE: Katie Price And Carl Woods Seen Leaving His Home In HertfordshireSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„O femeie, în vârstă de 43 de ani, a fost arestată sub suspiciunea că se afla la volan sub influneța alcoolului și a drogurilor și a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Drumul a fost blocat temprorar până a fost recuperat vehiculul”, a spus acesta, precizând că o singură ambulanță s-a deplsat la locul accidentului. „Pot confirma că am fost chemați în jurul orei 6.30 dimineața(…)O ambulanță a ajuns la fața locului și o singură pesoană a primit îngrijiri medicale înainte să fie dusă la spital”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Katie a trecut printr-un incident șocant și în luna august. Vedeta TV a fost bătută în propria casă și a făcut publice imaginile cu viața învinețită. Ea filmează în prezent, pentru o nouă emisiune TV despre renovări.

Foto: Profimedia/hepta