Cei doi erau împreună de cinci ani, însă au reușit multă vreme să țină relația secretă, cel mai probabil pentru că actrița ar fi fost obligată prin contract de fostul soț să nu se afișeze cu niciun bărbat în public timp de mai mulți ani, așa cum, de altfel, a și scris presa mondenă.

Katie și Jamie au fost fotografiați împreună abia în 2017, când se plimbau de mână pe o plajă din Malibu.

Timp de cinci ani s-au tot iubit pe ascuns, iar într-un final au decis să se căsătorească. Numai că actrița a aflat între timp că Jamie nu e tocmai cel mai credincios bărbat, el înșelând-o în mai multe rânduri cu aceeași femeie. Chiar dacă această aventură a luat sfârșit, chiar dacă a cerut scuze, Katie nu a putut trece peste lipsa de încredere în partenerul ei, așa că, în cele din urmă a spus ”pas”.

Deși nici Katie, nici Jamie nu au comentat pe marginea despărțirii lor, actrița a fost deja văzută în compania unui fost iubit, Joshua Jackson, cu care a și fost coleg de platou în ”Dawson’s Creek”.

Despărțirea nu a fost una cu scandal, ci doar un moment foarte trist pentru Katie. A lăsat în urmă planurile pentru nunta și luna de miere de 300.000 de dolari și a ales să meargă mai departe singură, a povestit o sursă.

Vezi și Katie Holmes, însărcinată la 38 de ani. Gesturile care au dat-o de gol că ea și Jamie Foxx se pregătesc să devină părinți

Citește și: