Ruptura a avut loc în luna mai a acestui an, dar pentru că Jamie și Katie sunt foarte discreți când vine vorba despre viața personală, vestea a ajuns abia acum la urechile presei.

Cu numai câteva săptămâni înainte de despărțire, cei doi își făcuseră debutul ca un cuplu, pe covorul roșu, la Met Gala.

Katie, în vârstă de 40 de ani, a început să iasă cu starul din ”Django Unchained”, în vârstă de 51 de ani, în 2013, la un an după divorțul de Tom Cruise.

Au făcut tot ce le-a stat în putință să se ferească de ochii lumii. Până și paparazzii arareori i-au surprins împreună. Presa a scris că e foarte posibil ca actrița să fi fost nevoită să semneze un act cu Tom Cruise, care nu-i permitea să se afișeze cu altcineva timp de câțiva ani după divorțul de acesta.

Vestea despărțirii nu a fost confirmată oficial de niciunul dintre protagoniști, dar Katie a fost auzită spunându-i unui prieten, la o masă pe care o luau la restaurant: ”Ce face Jamie e treaba lui. Nu mai suntem împreună de luni bune”.

O a doua sursă a confirmat că cei doi nu mai formează un cuplu din luna mai a acestui an.

Katie Holmes și Tom Cruise au divorțat în iunie 2012, iar actrița a obținut custodie totală asupra fetiței lor, Suri.

Vezi și Suri Cruise a împlinit 13 ani, dar Tom Cruise a lipsit iar de la ziua ei. Actorul nu și-a mai văzut fiica de 6 ani

Citește și: