Katie Holmes e îndrăgostită din nou ca o adolescentă. Recent, fosta soție a lui Tom Cruise a fost surprinsă de paparazzi în Central Park din New York, în timpul unei plimbări romantice.

Simpatica actriță s-a comportat ca o adolescentă în timp ce se ținea de mână și se săruta cu Bobby Wooten III, un muzician nominalizat la premiile Grammy, cu 10 ani mai tânăr decât ea.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Kiss Me Kate! Katie Holmes and New Boyfriend Bobby Wooten pack on the PDA during a romantic stroll through Central Park in New York CitySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult decât atât, în timpul plimbării prin parc, cei doi s-au întâlnit și cu mama lui Katie, semn că relația este una cât se poate de serioasă.

Katie, în căutarea iubirii

După divorțul de Tom Cruise din 2012, Katie Holmes (43 de ani) a avut o relație de 7 ani cu Jamie Foxx, apoi a format un cuplu cu restauratorul de artă Emilio Vitolo Jr, de care s-a despărțit anul trecut.

Însă Katie Holmes, odată ce s-a fript cu ciorbă, suflă acum și în iaurt și nu privește căsnicia ca pe un deziderat: „Dacă e să se întâmple, bine, dacă nu, sunt OK și așa“, a declarat ea întrebată dacă și-ar dori să se mărite din nou.

Cine noul iubit al lui Katie Holmes

Bobby Wooten III are 33 de ani și este compozitorul și instrumentistul unor artiști celebri precum JLo, Machine Gun Kelly sau Jennifer Hudson.

Mai mult decât atât, el predă și la Școala de Arte Tisch din cadrul Universității New York.

Citește și Imagini rare cu Suri Cruise și Katie Holmes. Zici că sunt surori

xAlina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb