Fosta soție a lui Tom Cruise iubește din nou. Aceasta a fost surprinsă în ipostaze intime alături de noul ei iubit. Este vorba de Emilio Vitolo, iar cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce luau cina pe terasa unui restaurant.

Celor doi nu le-a păsat de privirile indiscrete ale celor din jur și nici de blițurile paparazzilor și s-au sărutat cu pasiune în văzul tuturor, părând foarte îndrăgostiți.

Katie Holmes si EmilioSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Emilio Vitolo are 33 de ani și este fiul bucătarului italian Emilio Vitolo Sr., care are un restaurant în New York, Ballato, și pe care l-a cumpărat încă din 1990. Încă de atunci, întreaga familie a lui Emlio a lucrat acolo. Acum restaurantul este condus de către Emilio și cei doi frați ai săi și este frecventat și de celebrități, precum Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna și Bradley Cooper.

Emilio are o carieră și în actorie și a apărut în filme precum Royal Pains, Inside Amy Schumer, The Right to Live și The Birthday Cake. 

Potrivit In Touch Weekly, Katie Holmes și Emilio Vitolo ar mai fi avut câteva întâlniri înainte. Emilio a fost logodit cu Rachel Emmons, care e designer. Conform unor surse, cei doi s-ar fi despărțit recent. Katie Holmes a trecut printr-o despărțire dureroasă după ce Jamie Foxx a părăsit-o , în mai, anul trecut, după o relație de șapte ani, pentru o artistă.

Katie Holmes a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise între 2006 și 2012. Cei doi au împreună o fiică, Suri, în vârstă de 14 ani.

Foto: Profimedia

Citește și:

La 81 de ani, Alexandru Arșinel a ajuns să vândă roșii în piață

Iulia Vântur și Salman Khan au dat lovitura. Actorul a primit o ofertă de nerefuzat pentru a reveni ca gazdă a unei emisiuni TV