Katie și Jamie au confirmat la începutul lunii că formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși recent plimbându-se de mână pe o plajă din Malibu, unde dețin o casă de vacanță, iar rochița înflorată purtată de Katie a lăsat la vedere burtica de graviduță, conform publicației menționate.

Citeșteș și: Nunta secolului. Prințul Harry și Meghan Markle își vor uni destinele într-un eveniment de 47.000.000$

Katie Holmes și Jamie Foxx au o relație de patru ani

În plus, Katie se pare că a renunțat deja la alcool și și-a scurtat orele de stat în sală,  detalii ce par să confirme faptul că aceasta poartă în pântece copilul lui Jamie. „ Și-a scurtat programul de exerciții și evită alcoolul. De asemenea, ei au început să vorbească cu prietenii lor despre viitorul lor ca o familie”, a declarat o sursă pentru revista menționată.  Kate și celebrul actor se pare că vor anul următor să meargă și în fața altarului pentru a-și jura iubire.

Aceasta este prima relație oficială a actriței după despărțirea misterioasă de Tom Cruise, în 2012. Katie Holmes are o fiică, pe nume  Suri,  din căsnicia cu marele actor, a cărei custodie îi aparține. De teamă să nu o piardă pe micuța Suri, Katie se pare  a păstrat o discreție totală asupra vieții ei private  până acum. Mai mult, undele tabloide susțin că actrița și-a ascuns relația cu Jamie, cu care formează un cuplu de patru ani, pentru că Tom Cruise i-a interzis să se implice timp de cinci ani după divorț, în altă relație.

 

Citește și: