Relațiile sale nu sunt ”la vedere”, fiind o persoană privată, care preferă să se ocupe în liniște de creșterea fiicei sale, Suri, pe care o are din căsătoria cu Tom Cruise, încheiată între timp.

Dar asta nu înseamnă că nu are nimic de spus. E doar mai subtilă decât majoritatea divelor de la Hollywood. Recent, a făcut o declarație îndrăzneață, fără ca măcar să folosească vreun cuvânt.

Actrița a postat recent pe Instagram două fotografii dintr-o ședință foto pentru care a făcut-o cu revista Vogue, ediția australiană, două instantanee neretușate.

 

View this post on Instagram

 

#bts @vogueaustralia ??? it is wonderful to be working today with such amazing women!

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Într-unul dintre acestea, abdomenul actriței de 40 de ani, cunoscută din filme ca ”Logan Lucky”, este vizibil, iar fanii au observat cu surpriză că se văd destul de bine vergeturile. Vergeturi pe care Katie le are de ani buni, din perioada în care era însărcinată cu Suri.

 

View this post on Instagram

 

#bts @vogueaustralia ??? it is wonderful to be working today with such amazing women!

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Deși acestea ar fi putut fi ascunse ușor cu fond de ten sau chiar scoase cu ajutorul Photoshop-ului, actrița a refuzat, alegând să fie 100% naturală și deschisă cu fanii săi. A arătat astfel că este o femeie ca toate celelalte, cu aceleași probleme. Mai mult, a arătat cu nu-i e rușine cu aceste semne ale sarcinii, ba mai mult, că se mândrește cu ele.

Mii de femei din întreaga lume au empatizat cu ea, lăsând comentarii admirative pe contul de Instagram al vedetei.

”Te iubesc pentru cât de frumoasă și naturală ești. Nu ți-e teamă să-ți arăți corpul exact așa cum este”, i-a scris cineva, în timp ce altcineva a comentat: ”Atât de îndrăzneț!! Îmi place că arăți semnele sarcinii precum un războinic. Așa, fată!”.

”Te iubesc, leoaico! Adevărata frumusețe a unei mame”, i-a scris altcineva. ”Am mărit poza și am văzut vergeturile! Am început să plâng când am văzut cât de mândră ești de ele și cum încerc eu să le ascund tot timpul. Ești incredibilă și o mamă minunată!”, e mesajul unei alte mămici.

”Mulțumim pentru că ești autentică”, i-a scris altcineva. ”Mărită-te cu mine!”, este un alt mesaj, care exprimă perfect admirația de care Katie Holmes se bucură după un astfel de gest îndrăzneț.

Sunt și fani care se întreabă cum de actorul Jamie Foxx s-a putut despărți de o astfel de femeie.

Katie Holmes a avut-o pe Suri la vârsta de 27 de ani, iar în 2012 a divorțat de Tom Cruise. În ultimii ani a avut o relație cu actorul Jamie Foxx, dar, din păcate, cei doi s-au despărțit.

Vezi și Pentru ea s-a despărțit de Katie Holmes? Actorul Jamie Foxx, suprins de mână cu o cântăreață care nu are nici jumătate din vârsta lui

Citește și: