”Bună dimineața, băieți. Am împlinit 59 de ani azi”, a scris actrița, cunoscută inclusiv din ”Seinfeld”, ”Law and Order” sau ”Mad about you”.

Actrița s-a fotografiat în sutien cu impreimeu animal și în bikini negri, cei din urmă constrastând puternic cu pielea albă și părul de un roșu aprins.

Actrița arată bine nu doar pentru vârsta ei. Totuși, nu a ascuns niciodată fanilor că a suferit o liposucție în zona mijlocului și a brațelor. A avut și proceduri care, la un moment dat, chiar i-au pus viața în pericol.

Muncește însă pentru fizicul ei, ea practicând de când se știe plimbările în forță, lungi de circa 10 kilometri, seara, pentru că se teme de soare, ea având pielea foarte deschisă la culoare.

actrita a implinit 59 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Chiar dacă postarea a fost adresată bărbaților, ea fiind divorțată din 2006, dar într-o relație de 8 ani cu uin bărbat mai tânăr cu 19 ani, Kathy a primit mai mult comentarii din partea femeilor, mai cu seamă colege de breaslă. Printre cei care au complimentat-o s-au aflat inclusiv actrița Kate Beckinsale.

Vezi și Demi Moore a pozat nud, la 56 de ani | FOTO

Citește și: