Iar dovada a fost postată de soțul ei pe Instagram. O chiflă atât de arsă încât nu ar putea fi dată nici dușmanilor. ”Mândru de draga mea, pentru că a încercat să gătească în seara asta. A mers bine? Nu! N-a mers deloc bine. Deloc”, a scris Chris Pratt pe rețeaua de socializare, după ce a rămas flămând.

Totuși, cel puțin pentru moment, iubirea față de proaspăta sa soție pare să-i țină de foame. ”Ca să-l citez pe Rocky Balboa, nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici… și mergi mai departe”, a scris actoruld e 40 de ani pe Instagram.

”Chiar nu îmi imaginez ce a mers prost aici. Părea destul de simplu. Cuptor cu microunde. 2 minute. Poate că a crezut că trebuie încălzită 2 ore. Dar vreau să-i admir efortul. E un pas mare, iubito. Sunt mândru de tine”, a mai scris acesta pe rețșeaua de socializare.

Dacă unii ar putea crede că actorul a fost un pic prea dur sau ironic, nu e cazul, iar asta se vede din răspunsul soției sale, bucătăreasă începătoare. ”Se vede că planul meu de a te pune pe tine la gătit funcționează foarte bine”, a scris ea folosind și o grămadă de emoticoane sugestive.

Gătitul nu e cea mai importantă chestiune în familia celor doi. Actorul, care are deja un băiețel din mariajul anterior, și soția sa în vârstă de 29 de ani fac eforturi de a deveni părinți cât mai curând.

Vezi și Ce crede Arnold Schwarzenegger despre viitorul său ginere. A făcut un gest de modă veche care l-a topit pe Terminator

Citește și: