De fapt, ținutele, pentru că fiica lui Arnold și a Mariei Shriver, de care actorul și fostul guvernator a divorțat între timp, a purtat două rochii de mireasă. Una mai frumoasă decât cealaltă.

Însă voalul a fost cel care a atras toate privirile, fiind cel purtat de mama ei la nuntă. Mireasa nu a fost deloc superstițioasă și l-a purtat mândră. Nu multe femei ar fi procedat astfel în ziua nunții, știind că nunta la care a fost folosit voalul, în 1986, nu a fost una cu noroc, mariajul sfârșindu-se cu divorț.

La ceremonia care a avut loc în Montecito, California, mirii au îmbrăcat amândoi ținute Armani.

Katherine nu a uitat nici de bunica ei în ziua cea mare, purtând și o pereche de cercei care i-au aparținut.

La nuntă au participat atât celebrii părinți ai miresei (mama ei fiind nepoată a fostului preşedinte american John F. Kennedy), cât și frații ei – Patrick, de 25 de ani, Christopher, de 21 de ani, Christina, de 27 de ani.

A fost prezent și fiul în vârstă de 6 ani al mirelui, Jack, rezultat din căsătoria cu Anna Faris.

Chris Pratt, cunoscut pentru rolurile făcute în „Guardians of the Galaxy”, „Jurassic World” şi „Parks and Recreation”, a divorțat în 2017, după o căsnicie care a durat opt ani. În vârstă de 39 de ani, acesta s-a logodit cu Katherine, cu 10 ani mai tânără, în luna ianuarie a acestui an, după o relație de numai câteva luni.

Vezi și Arnold Schwarzenegger a devenit socru mic! Una dintre fiicele sale s-a căsătorit. Prima poză de la nuntă

Citește și: