Concret, actrița în vârstă de 39 de ani, cunoscută din serialul ”Anatomia lui Grey”, s-a pozat lângă niște morminte, într-un cimitir din Buffalo, New York. Sigur, câteva dintre morminte erau ale rudelor sale – fratele său, Jason, decedat într-un accident de mașină, la 16 ani, și bunicii, Reinhold și Margaretta Engelhardt.

Însă chiar și așa, fanii au atenționat-o că nu este deloc normal să te fotografiezi lângă morminte, mai ales că unele sunt ale unor necunoscuți.

Văzând că postările sale au generat atât de multe dezbateri, vedeta le-a șters imediat și a revenit cu două înregistrări, în care le dă dreptate fanilor, cerând scuze pentru faptul că nu s-a gândit și la sentimentele altcuiva în afară de ea.

?❤️

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

”Cer scuze din suflet și vă mulțumesc pentru că mă înțelegeți că uneori nu gândesc suficient de bine. Vă sunt recunoscătoare că mă atenționați când merg prea departe. Și vă mulțumesc că m-ați iertat. Data viitoare o să mă gândesc mai mult și la sentimentele celorlalți, nu doar la ale mele”, spune Katherine în noul filmuleț postat pe Instagram.

?❤️

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

”Ce doamnă stilată! Vezi, uite de asta te iubim!”, îi scrie un fan după această nouă postare. ”A fost matur din partea ta”, îi scrie altcineva.

Vezi și Kevin McKidd, din ”Anatomia lui Grey”, a devenit a treia oară tătic. Are un copil perfect!

Citește și: