Vladimir Putin vorbește foarte rar despre fetele lui din prima căsătorie, dar este tare mândru de ele și le susține mereu. Katerina Tikhonova, fiica lui cea mică, a avut parte de o nuntă fastuoasă, în anul 2013. Ea a mers în fața altarului cu Kirill Shamalov, fiul unui vechi prieten al tatălui ei.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii somptuoase în stațiunea de schi Igora, în apropiere de Sankt Petersburg, iar cuplul a călătorit într-o sanie tradițională trasă de trei cai albi. Potrivit datelor, cuplul a invitat 100 de persoane la ceremonie, inclusiv șase ofițeri ai serviciului de securitate prezidențial. După nuntă, tinerii căsătoriți și-au petrecut luna de miere în Mauritius.

Kirill Shamalov a devenit miliardar după căsătoria cu Katerina

profimedia-0574268805-333×500SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Kirill Nikolayevich Shamalov s-a născut pe 22 martie 1982. Tatăl său este renumitul om de afaceri, Nikolai Shamalov, care a lucrat ca stomatolog până în anii 1990, când a fondat compania Masterdentservis.

În 2011, Nikolai Shamalov, tatăl lui Kirill, se clasa pe locul 198 în topul celor mai bogați ruși, realizat de către Forbes.

Din 1993, a început să lucreze alături de Vladimir Putin în Comisia pentru relații externe a Primăriei din Sankt Petersburg. Apoi, pe 10 noiembrie 1996, a devenit membru fondator al cooperativei Ozero.

Familia sa și cea a lui Vladimir Putin aveau o legătură puternică și chiar mergeau împreună în vacanțe.

În 2004, după ce Yuri Kovalchuk și Dmitri Vladimirovich Gorelov au devenit coproprietari ai Băncii Rossiya, tatăl lui Kirill a obținut al doilea cel mai mare pachet de acțiuni la bancă.

Kirill Shamalov a înșelat-o pe Katerina

După nunta cu Katerina Tikhonova, averea lui Kirill a început să crească vertiginos. El a reușit să achiziționeze un număr mare de acțiuni la un important petrolier, la doar 18 luni de la căsătorie. De asemenea, și-a părăsit slujba de manager și și-a înființat propria companie pentru a-și gestiona investițiile personale.

De asemenea, el a împrumutat peste 1 miliard de dolari la un an de la căsătoria cu Katrina. Împrumutul i-a fost acordat de o bancă condusă de unul dintre asociații vechi ai lui Putin. A folosit banii pentru a face o investiție în Sibur și în câteva luni, a obținut un profit mare. După nunta cu fiica lui Vladimir Putin, Kirill Shamalov a primit cel puțin patru oferte pentru a cumpăra companii rusești din telecomunicații, imobiliare, servicii petroliere și industria metalelor în valoare de miliarde de dolari.

În anul 2017, au apărut însă zvonuri că bărbatul ar avea o relaţie cu o brunetă superbă, pe nume Zhanna Volkova. Au apărut o serie de fotografii în care Zhanna Volkova era surprinsă dansând lasciv cu un bărbat misterios, al cărui chip era mascat cu un emoticon zâmbitor. Cu toate astea, oamenii au observat suficiente indicii ce au ajutat la identificarea lui Kiril Sharmalov, care era, la acea vreme, ginerele lui Vladimir Putin, potrivit Open Media, fiind o lovitură neașteptată și o umilință totală pentru fiica lui Putin. Imaginile cu cei doi au făcut înconjurul internetului. Așadar, escapada lui amoroasă s-a încheiat cu un divorț și l-a costat scump pe Sharmalov. Katerina și Kiril Shamalov aveau împreună o avere de aproape două miliarde dolari, iar Vladimir Putin se pare că nu a acceptat ușor situația fiicei sale. Așadar, s-a aflat că magnatul Kirill Shamalov ar fi pierdut aproape de jumătate de avere în urma despărțirii sale de Katerina Tikhonova, iar liderus rus s-ar fi asigurat ca fiica lui să aibă câștig de cauză.

Kirill Shamalov a divorțat apoi și de amantă

Kirill Shamalov și amanta sa, Zhanna Volkova, s-au căsătorit la scurt timp după despărțirea bărbatului de Katerina Tikhonova şi şi-au făcut luna de miere în mai multe ţări din Europa. Însă, nici căsnicia lor nu a rezistat și au divorțat. Cei doi s-au separat după doar câteva luni și Shamalov a intentat un proces pentru a respinge căsătoria, declarând că este invalidă.

De cealaltă parte, Zhanna a susținut că Kirill avea o relație cu o altă femeie și, din acest motiv, a fost forțată să părăsească căminul conjugal. Ea a adăugat că soțul ei a intentat procesul respectiv pentru că voia să evite orice răspundere în baza contractului de căsătorie.

În prezent, Kirill este directorul executiv Sibur, iar presa din Rusia susține că și-a asumat un risc uriaș să divorțeze de Katerina, motiv pentru care a fost lăsat fără mare parte din avere.

Foto: Profimedia