Cei doi au fost împreună într-o vacanță la vila actorului din Saint-Tropez, Franța. Ei au fost surprinși în ipostaze extrem de apropiate, în timp ce se bucurau de o zi însorită la piscină. DiCaprio apare în imagini doar într-o pereche de pantaloni scurți și la bustul gol, în timp ce Kate poartă un costum de baie portocaliu -neon. Starul din „Lupul de pe Wall Street” nu a ratat ocazia de a-și arăta afecțiunea față de Kate, de care îl leagă o lungă prietenie și nu a ezitat deloc să o ia în brațe pe aceasta, oferindu-i mai multe îmbrățișări.

Prima lor vacanță împreună

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au fugit în vacanță și au fost pentru prima dată fotografiați așa. Ce frumos le stă împreunăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Imaginile i-au bucurat la culme pe fani, care chiar își doreau ca între DiCaprio și Winslet să se lege o adevărată poveste de dragoste. Cu toate acestea, celebra actriță este căsătorită din 2012 cu Ned Rocknroll. Kate și DiCaprio au mers împreună și la gala anuală, organizată de fundația actorului, în fiecare vară, la Saint –Tropez, unde acesta a strâns 30 de milioane de dolari.

Vezi mai multe imagini cu ei aici.
Citește și: