Kate Upton, celebră și pentru  aparițiile sexy de pe coperțile revistei Sports Illustrated, se pregătește să devină mămică. Superba vedetă a făcut anunțul  pe Instagram. Într-un mesaj publicat alături de o fotografie în care apare stând pe un balcon ea a scris: „Însărcinată în Miami”.Kate apare într-un costum roșu și i se poate vedea burtica de gravidă.

Starul din „The Other Woman”,  în vârstă de 26 de ani, așteaptă primul copil cu soțul ei, jucătorul de baseball Justin Varlander. Cei doi s-au căsătorit, în noiembrie, anul trecut, în Toscana, Italia.

Citește și: O mândrețe de copil! Cum arată băiețelul Roxanei Ciuhulescu, născut săptămâna trecută

E insarcinata pentru prima data la 26 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Kate Upton s-a căsătorit, în urmă cu opt luni

Informația a fost confirmată șid e soțul ei, care i-a făcut o adevărată declarație de dragoste pe Instagram. „Vei fi cea mai minunată mamă! Abia aştept să încep această călătorie cu tine. Ești cea mai iubitoare, grijulie și puternică femeie pe care am cunoscut-o. Sunt așa mândru că micuțul nostru va fi crescut în această lume de o femeie ca tine. Te iubesc foarte mult”, a scris acesta. ”.

Vestea a surprins pe toată lumea, având în vedere că imediat după nuntă, Kate a mărturisit că nu-și dorește să devină mămică curând. „Cu siguranță ne dorim copii, dar sper că acest lucru nu se va întâmpla foarte curând. Dar, desigur, accidente se mai întâmplă”, a spus această pentru People.

Citește și: