Anunțul era așteptat încă de joi, o lume întreagă stând cu inima la gură. Arthur era unul dintre numele vehiculate, el având cote bune la casele de pariuri, unde peste 100.000 de britanici au pariat. Preferate erau însă Albert și Alexander.

Louis Arhur Charles a venit pe lume luni dimineața, cântărind 3,8 kilograme. La câteva ore de la naștere, el a fost prezentat de ducele și ducesa de Cambridge chiar pe treptele maternității unde s-a născut. Atât el, cât și mama au o stare bună de sănătate, a anunțat prințul William.

Ducele de Cambridge era însă vizibil obosit, miercuri, când a participat la un eveniment împreună cu prințul Harry și Meghan Markle. Într-o înregistrare devenită viral, William a fost surprins pur și simplu dormind pe el, făcând eforturi supraomenești să nu-i cadă capul și să-și țină ochii deschiși. Prințul declarase însă că mezinul e cuminte și doarme bine.

Louis Arthur Charles este al cincilea în ordinea succesiunii la tron, venirea sa pe lume împingându-l pe Harry pe poziția a șasea.

Venirea pe lume a bebelușului regal nu e singurul eveniment al anului pentru familia regală britanică. În 19 mai, prințul Harry o va lua de soție pe americanca Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, care a trecut deja printr-o căsătorie.

Vezi și Primele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton și al prințului William. Micuțul a bătut recordurile. Este primul bebeluș regal care a reușit să facă asta

Citește și: