Kate Middleton se pregăteşte să nască. Ducesa trebuie să nască dintr-un minut în altul. Drept dovadă stă faptul că s-a întors la Londra după vacanța de Paște, petrecută în Norfolk alături de soțul ei, prințul William, și cei doi  copii ai, prințul George și prințesa Charlotte.

 

Potrivit revistei Hello!, maternitatea St. Mary din Paddington, Londra, este deja pregătită pentru al treilea bebeluș al Ducilor de Cambridge. S-au montat deja garduri de protecție și semne cu parcarea interzisă în această perioadă, în care se așteaptă să nască Ducesa. Ea va fi internată în aripa exclusivă Lindo. În ultimele săptămâni, fanii familiei regale deja și-au pus corturi în fața spitalului pentru a fi siguri că vor fi prezenți în momentul în care va veni pe lume cel de-al treilea moștenitor al lui Kate și al lui William.

Citește și: Andreea Raicu a vorbit deschis despre problemele emoționale și despre suicid: „Mi-am dorit să se termine această dramă și această durere…”

Kate Middleton și Prințul William vor avea un băiețel

Bebelușul numărul trei al cuplului regal va veni pe lume cu aproximativ patru săptămâni înainte de un alt mare eveniment regal –nunta prințului Harry cu actrița meghan Markle, ce va avea loc pe 19 mai la capela St George de la castelul Windsor.

Prințul William s-a dat de gol recent și a dezvăluit sexul copilului, din greșeală, că el și Kate vor avea încă un băiețel, deși la început se zvonea că cei doi deveni din nou părinți de fetiță.  Se așteaptă ca ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, să nască pe 23 aprilie, de Sfântul George, sau pe 29, când cuplul aniversează 7 ani de la nuntă, când ar fi și cel mai frumos cadou. În martie, însă, prințul William i-a spus lui Ringo Starr altceva: ”În orice moment (se poate naște – n red.)”.

Citește și: