Viitoarea regină  Angliei a dezvăluit lecțiile cruciale pe care vrea ca cei doi copii ei ei și ai lui William să le știe, dorind să le insufle niște valori specifice. În discursul ei, cel mai emoționant de până acum, susținut în fața eleviilor, ducesa le-a vorbit acestora despre cât de important este ca ei să aibă un loc sigur sau o persoană cu care să vorbească deschis atunci când sunt supărați, nervoși sau triști.

Kate, la scoalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: A fost cea mai fotografiată femeie din lume și un sex-simbol pentru generații întregi. Iată cum arata Brigitte Bardot în tinerețe și cum arată acum la 83 de ani

Familia este foarte importantă pentru Kate

„Eu când am crescut, am fost foarte norocoasă. Familia mea a fost cel mai important lucru pentru mine. Mi-au oferit condiții de siguranță să cresc și să învăț, și știu că am avut norocul să nu mă fi confruntat cu probleme serioase la o vârstă fragedă. Dacă suntem îngrijorați, supărați, singuri sau nervoși—cel mai bun lucru pe care putem să-l facem este să vorbim cu cineva despre ceea ce ne supără. Poate cu mama sau tată, un profesor sau un prieten”, a spus ducesa.

Regina e supărătă că nu-i crește pe copii după regulile regale

Kate a început să vorbească și despre copiii ei, spunând că speră să le insufle și lor aceste valori pe care le-a învățat de la părinții ei. „Părinții mei m-au învățat despre importanța unor calități precum bunătatea, respectul și onestitatea și am realizat cât de valoroase mi-au fost aceste calități de-a lungul vieții. De aceea, eu și William vrem să-i învățăm pe  copiii noștri, George și pe Charlotte,  cât de importante sunt aceste lucruri în viață”, a mai spus  Kate.

Ducesa este de părere că fiecare copil trebuie să aibă lângă el oameni care să-i arate iubire și bunătate. De altfel, Kate a fost criticată de regina Marii Britanii pentru felul în care își crește copii, din cauza faptului că ducesa vrea să le ofere o copilărie cât mai inocentă și nu să-i oblige să urmeze regulile Casei Regale și să stea numai în lumina reflectoarelor.

Citește și: