În discursul ei extrem de sincer, ducesa de Cambridge a recunoscut că deși a fi părinte este „un lucru minunat și plin de satisfacții”, aduce și momente extrem de provocatoare. „Pentru mine, să devin mamă a fost o experiență minunată și plină de satisfacții. Cu toate acestea, uneori, a fost, de asemenea, o provocare uriașă. Chiar și pentru mine, care primesc ajutor acasă, în timp ce alte mame nu au această posibilitate” , a spus aceasta.

„Nimic nu te poate pregăti cu adevărat pentru această experiență copleșitoare și  pură a ceea ce înseamnă să devii mamă. Reprezintă un complex de emoții de bucurie, de epuizare, de iubire, și de griji, toate amestecate împreună. Identitatea fundamentală se schimbă peste noapte” , a mai spus aceasta, precizând că brusc tu nu mai ești pe primul loc, ci copiii. Mai mult, Kate susține că stresul pentru un părinte este și mai mare și pentru că nu există „nici o carte cu reguli”, care să-ți spună exact ce să faci.

Kate este însărcinată cu al treilea copil

„Trebuie doar să dai tot ce poți și să faci tot ce e mai bine pentru familia ta. Pentru multe mame, inclusiv și pentru mine, acest lucru poate duce, uneori,  la o lipsă de încredere și la sentimente de ignoranță“, a mai spus soția prințului William, încurajând femeile să ceară ajutor atunci când au nevoie.

„Copiii noștri au nevoie ca noi să avem grijă și de noi și să cerem ajutorul sau sprijinul de care avem nevoie“, a mai adăugat Kate.

Revista Star a anunțat recent că ducesa de Cambridge și prințul William vor deveni părinți pentru a treia oară. Cel care i-a dat de gol a fost chiar fiul lor, micul prinț George.   Deși William și Kate chiar se pregăteau să facă anunțul,micul prinț nu a mai avut răbdare și a vrut să-i spună secretul străbunicii sale. „A fost incredibil de dulce. George s-a apropiat de străbunica lui și i-a zis că are să-i dezvăluie un secret. În acel moment, în cameră s-a făcut liniște, iar el a continuat să spună că „mami are un nou bebeluș în burtică”, a declarat o sursă. Mai mult, regina, încântată, a mers să o îmbrățișeze pe Kate pentru vestea cea mare.