Un moment care deja a trecut, un ritual respectat oarecum de Kate, a fost anunțarea sarcinii, care se face deja la 12 săptămâni. Sarcina soției prințului William a fost însă anunțată puțin înainte de 12 săptămâni, cel mai probabil pentru că ducesa de Cambridge avea grețuri matinale puternice, care au determinat-o să anuleze mai multe apariții oficiale.

 

Nașterea celui mai nou membru al familiei regale este întotdeauna salutată cu 62 de salve de tun.

 

Deși întotdeauna au mai multe prenume, copiii de viță regală nu primesc nume de familie.

 

Prima apariție oficială a bebelușului regal are loc odată cu botezul său. De obicei asta se întâmplă în primele zile sau săptămâni după naștere, dar nu există un termen bine stabilit de timp. E prilejul cu care bebelușul e îmbrăcat într-o togă sau robă care există în familie de multe generații.

 

Și da, și bebelușii regali trebuie înregistrați într-un termen de 42 de zile de la naștere.

 

În general, un bebeluș regal are nu mai puțin e șase nași, niciunul membru al familiei. George și Charlotte au avut fiecare câte cinci nași.

 

După fiecare naștere, tatăl primește un concediu de paternitate, care este însă neplătit. Așa s-a întâmplat și în cazul lui William.

Se așteaptă ca ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, să nască în 23 aprilie, însă acest lucru se poate întâmpla oricând, așa după cum și prințul declara la sfârșitul lunii martie.

Foto: Hepta

Vezi și alte ritualuri pe care Kate Middleton trebuie să le respecte atunci când va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Citește și: