Prințesa Diana a lăsat o moștenire foarte importantă în familia regală. Era cunoscută drept rebela familiei regale, care obișnuia să încalce protocolul regal, însă britanicii sunt de acord că regretata prințesă a schimbat în bine familia regală.

Deși Kate Middleton este foarte diferită de mama soțului ei, fiiind un adevărat exemplu, extrem de muncitoare și se întâmplă ca foarte rar să încalce regulile, ea a decis totuși să urmeze strategia lui Lady Di când vine vorba despre creșterea copiilor.

Copiii ei și ai lui William sunt mostenitori ai tronului Marii Britanii, fiind privilegiați de când s-au născut,  dar ducii de Cambridge  vor ca aceștia să aibă o copilarie cțt mai normală posibil, așa cum și Lady Di a încercat să le ofere prințului William și prințului Harry.

Kate Middleton vrea ca cei trei copii ai ei să descopere lumea și dincolo de pereții palatului

Diana era foarte conștientă că este mama unui viitor monarh. Cu toate acestea, nu și-a dorit ca băieții ei să ducă o viață foarte strictă departe de oamenii normali. Ea s-a asigurat că aceștia se vor bucura și de viața de după pereții palatului ca să vadă singuri cum e lumea reală, indiferent cât de dură și urâtă poate fi. .

Așadar, prințesa Diana a fost prima care a rupt tradiția strictă a casei regale britanice, creascându-și cei doi fii cât mai normal cu putință. Când William și Harry erau mici, ea îi lua cu ea la evenimentele ei caritabile, îi ducea din când în când să mănânce la McDonald’s, stăteau la coadă la film și în  parcurile de distracții, pentru ca ei să aiba contact cu alți copii.

Drept urmare, ducesa de Cambridge vrea ca și cei trei copii ai ei să aibă aceleași activități ca orice copil de vârsta lor. Indiferent cât de tare ar insista regina, Kate nu vrea ca cei trei copii a ei să fie crescuți cu adevărat ca niște prinți și prințese, cu un program strict plină de reguli și îndatoriri regale, ci vrea să-i lase să se bucure cât mai mult de copilăria lor. Ea nici nu le-a spus că sunt privilegiați și fac parte dintr-o familie regală.

 

„Ea(n.r.-prințesa Diana)  își dorea foarte mult ca noi să vedem lumea reală așa cum e, fără menajamente. Și nu-i pot mulțumi suficient pentru asta, pentru că realitatea te lovește foarte tare și este una dintre cele mai mari lecții pe care le-am învățat. Am văzut cât de norocoși și de privilegiați sunt unii dintre noi, mai ales eu”, a declarat prințul William într-un interviu în 2012.

Mulți oameni au lăudat-o pe prințesa Diana pentru felul în care și-a crescut băieții, care s-au transformat în niște bărbați faorte maturi și bine educați. Așa că nu este nicio surpriză pentru nimeni faptul că soția prințului William merge pe mâna lui Lady Di când vine vorba de creșterea copiilor, având în vedere că ea a făcut o treabă atât de bună.

„Kate și William nu vor să-și crească copiii într-o bulă de sticlă. Vor să îi crească și să aibă parte de aceleași experiențe ca orice alt copil”, a  declarat o sursă pentru The Sun.

„Kate stie cât de mult și-a iubit William mama. Ea încălca protocolul și dorea ca William și Harry să se înteleagă bine cu colegii lor și să experimenteze normalitatea. Aceasta este ștafeta pe care ea i-a dat-o lui Kate”, a mai declarat o sursă.

Kate aplică deja regulile prințesei Diana. Ea își duce copiii în vizită la grădinile zoo, pe plajă sau îi implică în activitățile ei caritabile, cât și la munca în grădină. Mai mult, prințul George îl ajuta pe șoferul lantului de supermarketuri Waitrose să descarce alimentele pe care le livreaza la reședinta familiei.

Citește și: