Ducesa de Cambridge a surprins pe toată lumea cu gestul ei, în vizita oficială în Islington, Londra,  la King Henry’s Walk Garden. Ea a mers la eveniment să vadă proiectele care unesc oamenii prin intermediul grădinăritului.

Citește și: Cristina Şişcanu, în costum de baie la -9 grade! Are o siluetă de invidiat, dar a fost aspru criticată

Kate Middleton a împlinit recent 37 de ani

Kate Middleton, la evenimentul oficial de la  King Henry’s Walk GardenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Însă, la un moment dat, spre surprinderea tuturor, la un workshop, s-a așezat la o masă și a început să facă chiar ea pizza pentru oamenii aflați la eveniment.  Kate a cucerit imediat publicul care a început să o aplaude și să o încurajeze.

 

Kate Middleton, care a împlinit recent 37 de ani, a uimit pe toată lumea cu simplitatea ei. Pe lângă faptul că a gustat mere din grădină și le-a gătit invitațiilor, ea a apărut într-o ținută foarte casual, într-o pereche de blugi și o geacă kaki și bocanci cu talpă joasă. Cu toate acestea, unii au criticat-o pentru ținuta ei, considerând că este prea bătrânicios.

 

Aceasta a fost prima apariție publică a ducesei pe anul acesta. Prințul William și ducesa Cambridge  nu au mai fost văzuți în public de la Crăciun, când au fost surprinși mergând la biserică. Cei doi au preferat să evite orice apariție pentru a se putea bucura cât mai mult de timpul petrecut alături de copiii lor.

Citește și: