Ținutele ducesei de Cambridge au inspirat mereu milioane de femei., însă se pare că soția prințului William are un etalon de eleganță. Mai exact, ea copiază ținutele Prințesei Diana și merge la sigur cu alegerile sale.

Kate Middleton a ales să poarte o ținută plină de eleganță care a atras privirile tuturor. Asemănările dintre ținutele Ducesei de Cambridge și cele ale Prințesei Diana sunt din ce în ce mai des observate de fotografi, iar Kate Middleton încearcă prin acest mod să-i aducă un omagiu prințesei inimilor.

kate și prințul William se află într-un tur oficial în Scoția, unde au vizitat un centru caritabil. Ducesa Kate a furat privirile tuturor prin ținuta monocromă pe care a ales să o poarte, iar presa britanică a scos imediat la iveală imagini cu prințesa Diana, îmbrăcată asemănător. Presa nu s-a ferit să scrie despre faptul că Ducesa Kate Middleton copiază ținutele Prințesei Diana.

Soția Prințului William are o admirație deosebită pentru Prințes Diana. Din acest motiv alege de multe ori să-și inspire alegerile vestimentare din ținutele purtate de-a lungul timpului de către Prințesă. Pentru întâlnirea pe care au avut-o în Scoția, Kate Middleton a ales să poarte o ținută asemănătoare cu cea purtată de Lady Diana în anul 1992.

Duke and Duchess of Cambridge toSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Îmbrăcată într-o fustă plisată albastră, Kate a asortat ținutei un sacou în aceași nuanță de la unul din brandurile cunoscute internațional. Ținuta i-a fost completată de o poșetă clutch într-o nuanță care să se asorteze cu pantofii purtați. Vestimentația sa a atras cu atât mai multe priviri în momentul în care oamenii au început să observe asemănări cu una din ținutele purtate de Lady Diana în trecut.

Prințesa Diana îmbrăcată într-o fustă albastră și un sacou lung de aceași culoare alături de sora sa Lady Sarah McCorquodale într-o vizită oficială de la Nottingham din 1992. Spre deosebire de Ducesa de Cambridge, Lady Di a purtat un sacou mai lung și o pereche de pantofi albaștri.

Vizita din Scoția a fost cu atât mai importantă pentru Ducii de Cambridge cu cât este locul în care cei doi s-au întâlnit. Prințul William a declarat publicului de ce tărâmurile Scoției sunt atât de importante pentru el.

„Scoția are un loc special în inima mea. Vin aici încă de când eram copil. Locurile din Scoția sunt sursa multor amintiri pline de bucurie pentru mine. Cu toate acestea îmi trezește și amintiri neplăcute. Eram în Balmoral atunci când am aflat vestea morții mamei mele. Mi-am găsit liniștea în acele momente în împrejurimile Soției”, a declarat prințul William.

Foto: profimedia

Citește și:

Nici nu a semnat actele de divorț, dar Kanye West a înlocuit-o deja pe Kim Kardashian

Cum a trecut pandemia pentru Cristian Țânțăreanu: “M-am vaccinat primul, cu toți boșorogii”. Ce s-a întâmplat cu soția lui