Soția prințului William a vrut să demonstreze în nenumărate rânduri că este un om obișnuit ca toți ceilalți. Îi place să grădinărească, să planteze și să-și murdărească mâinile, spre deosebire de ceilalți membri ai familiei regale și chiar să și lucreze. Kate susținea că este pregătită să-și îndeplinească în totalitate îndatoririle regale, însă apoi a devenit mamă, ceea ce a oprit-o să meargă la evenimente și să apară în public, având grețuri matinale severe.

Kate Middleton -2017SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ca și în celălalte sarcini, Kate s-a simțit atât de rău din cauza grețurilor matinale severe, încât nu și-a putut însoți nici băiatul, pe micul prinț George, în prima lui zi de școală. Însă, după ce și-a revenit, ea și-a reluat reluat activitatea și face chiar și yoga prenatală cum a făcut și anterior.

Însă, de data aceasta a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată de a naște acasă, ci nu la spital, după ce pe prințesa Charlotte a reușit să o aducă pe lume ușor și repede. Ea a fost în travaliu doar câteva ore și oamenii nu au așteptat prea mult să o vadă pe mica prințesă, iar ducesa chiar a putut să plece acasă de la spital foarte repede, potrivit Daily Mail. Ea speră că și cea de-a treia naștere va fi la fel de ușoară.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Jim Carrey? Actorul a ajuns piele și os. Nu-l mai recunoști

Kate Middleton s-a chinuit să-l convingă pe William să devină iar părinți

Mai mult, aceasta și-a exprimat deja dorința de a nu apela la calmante și nici la anestezi epidurală. Vrea ca nașterea să fie cat mai normală și naturală și să aibă loc la palatul Kensington. Desigur, ducesa va merge mai departe cu această decizie atâta timp cât nu apar complicații de-a lungul sarcinii sau dacă aceasta nu prezintă nici un risc.

Citește și: Vă mai amintiți de gemenele de la Indiggo? Au dat lovitura în SUA și au ajuns celebre

Cel de-al treilea copil va fi al cincilea moștenitor al coroanei regale

Potrivit Daily Express, Kate Middleton a fost cea care și-a dorit și cel de-al treilea copil și a insistat foarte mult să-l convingă pe William să-și mărească familia, deși prințul considerau că au familia perfectă doar cu un băiat și o fată. Mai mult, acesta nu era de acord pentru că știa cât de rău s-a simțit Kate la celălalte două sarcini. Cu toate acestea, soția sa i-a explicat că mama ei a avut trei copii și vrea și ea să aibă la fel, pentru că a crescut cu trei copii în casă și așa este obișnuită. Deși William l-a avut doar pe Harry, în cele din urmă ducesa a câștigat și prințul a fost de acord să-i împlinească dorința.

Cel de-al treilea copil al lor va fi al cincilea moștenitor al coroanei regale, în linia succesiunii la tron, ceea ce îl va împinge pe Harry abia pe locul șase.

Citește și: