Kate Middleton a fost foarte încântată când ala grădina realizată de ea, Chelsea Flower Show, și-a făcut apariția regina. Ea și prințul William i-au ieșit în întâmpinarea ei, iar cei trei au fost surprinși într-o ipostază foarte rară, semn că au o relație foarte apropiată . Imediat cum Elisabeta a II-a și-a făcut apariția, nepotul ei a luat-o în brațe și a pupat-o pe obraji. Gestul lui a fost repetat, în mod surprinzător, și de Kate, care apoi a trecut repede peste salutul prietenos și a executat rapid și un salut oficial, făcând o plecăciune în fața reginei, în semn de respect. Mai mult, ducesa i s-a adresat reginei, spunându-i „Majestatea sa”.

 

FWROSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Regina a venit să viziteze grădina realizată de Kate Middleton

Regina a părut foarte încântată de proiectul ducesei de Cambridge, intitulat „Înapoi la natură”, și a zâmvit pe tot parcursul vizitei. Kate i-a dezvăluit în timpul convesației că toate bețele din grădină au fost adunate de la casa lor de la țară din Anmer Hall, pe care le-a strâns cu ajutorul copiilor.  „Toate bețele sunt de la Anmer și copiii au strâns și conuri de pin”, a spus Kate.

Grădina concepută de Kate Middleton pentru a-i încuraja pe cei mici să petreacă mai mult timp în aer liber urmează să fie prezentată public săptămâna aceasta.  În grădina,  există o căsuță în copac, o cascadă, o colibă rustică, un loc pentru foc de tabără, precum și buturugi, poteci din piatră și bușteni pe care copiii se pot juca.