Medicii i-au anunțat pe ducele și ducesa de Cambridge că vor avea o fetiță, iar aceasta urmează să vină pe lume în luna martie. „Sunt în al nouălea cer. Toată familia așteaptă să sărbătorească marea veste, imediat după ce Kate va scăpa de grețurile matinale”, a declarat o sursă de la palatul Kensington.  „Cum a aflat,  Kate i-a anunțat pe William și pe copii”, a declarat sursa. „Kate este fericită că au ceva pentru care pot să sărbătorească ca familie, mai ales că nu a putut să fie prezentă la prima zi de școală a lui George”, a mai adăugat sursa.

Ceea ce este impresionant este felul în care a ales să-i dea vestea lui William. Când acesta a plecat să îl ia pe fiu lor la școală, ea i-a lăsat un bilețel, pe care a scris numele despre care au tot discutat că îl vor alege dacă vor avea încă o fată: Alice. Când s-a întors și a găsit biletul pe biroul lui, ducele a fost emoționat până la lacrimi.

Prințul George,  fascinat de burtica de gravida a lui Kate Middleton

Ce se va întâmpla cu prințul William și cu Kate Middleton după ce prințul Charles va deveni rege. Ce roluri vor avea și cum se vor numiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Încă o despărțire neașteptată la Hollywood. Abia au devenit părinți și formau un cuplu foarte frumos, dar au ales să-și spună „Adio”

Ce semnificație are numele viitoarei prințese

„George îi mângâie burtica non-stop mamei sale. Când Kate a fost însărcinată cu Charlotte era prea mic să înțeleagă ce se întâmplă, dar acum este foarte entuziasmat pentru că va mai avea o surioară”, a mai precizat sursa.

Catherine și William au ales acest nume, pentru că Alice și-a numit și regina Victoria una dintre fiice, aceasta fiind mama ducelui de Edinburgh.

Numele „Alice” este folosit cel mai des în engleză și franceză, fiind o forma feminizată a numelui de fată „Alis” (mai timpuriu „Aalis”), provenit din franceza veche, care la rându-i își are originile din limba germană, fiind o prescurtare a numelui „Adelais”, un derivat al numelui „Adalhaidis”. Elementul germanic „adal” inseamna „nobil”, iar „haid” semnifică „pământ, moștenire”, deci putem spune că numele are semnificația de nobilitate, moștenire nobilă.

 

Kate și William au ales deja nașii

Persoanele care poartă numele de „Alice” a sunt creative și reușesc să se exprime ușor. De asemenea, sunt atrase de artă. De multe ori sunt în centrul atenției și sunt atrase de cariere ce le pun în lumina reflectoarelor. Posedă o dorință de a avea o relație stabilă.

 

Cuplul regal au început deja să facă toate pregătirile pentru venirea micuței prințese și s-au gândit deja la cine ar putea fi nașii ei. Astfel, ei consideră că cei mai potriviți ar fi prințul Harry și iubita lui, actrița americană Meghan Markle, care până la momentul botezului probabil va deveni și ea membru al familiei regale.

Citește și: