William a spus că este ”absolut extaziat” de nașterea nepotului său. ”Sunt, în mod evident extaziat și, în mod evident, abia aștept să-i vedem pe toți în următoarele zile, când se mai liniștesc lucrurile. Sunt încântat și bucuros să-i spun fratelui meu bun venit în clubul celor lipsiți de somn, adică al părinților”, a mărturisit Willliam. Mai mult, William a precizat că are o grămadă de sfaturi pentru Harry. „Am o grămadă de sfaturi pentru el, o grămadă, dar acum îi urez toate cele bune și sper ca în următoarele zile să se liniștească și să se bucure de bebelușul lor și de bucuria care o aduce cu el”, a mai spus el.

 

”Este un moment special, Louis și Charlotte tocmai și-au sărbătorit ziua de naștere și este o perioadă superbă a anului să naști un copil, primăvara este în aer. Cum a spus și William, abia așteptăm să-l vedem și să aflăm ce nume va avea ”, a precizat și Kate.

 

Kate și William chiar par foarte entuziasmați că au devenit mătușă și unchi și chiar au avut un schimb de replici amuzant, în timpul interviului. Ducii au izbucnit în hohote de râs după ce Kate a fost nevoită să-l corecteze pe soțul ei în timpul interviului, după ce acesta s-a referit la ea spunându-I unchi.  „Da, absolut, eu sunt unchi pentru a doua oară”, a spus William, arătând apoi și spre Kate și spunând: „Și tu la fel”. Răspunsul soției sale a venit însă imediat: „În mod evident, eu nu sunt unchi”. După ce William a realizat greșeala, cei doi au izbucnit în hohote de râs, spre amuzamentul tuturor celor prezenți.

Ducesa de Sussex a devenit mamă penru prima dată la 37 de ani. Meghan Markle a născut luni, la ora, 5.26 dimineața, un băiețel , perfect sănătos.

Citește și: