Ducii de Cambridge și-au dus sâmbătă, cei doi copii mai mari, prințul George (6 ani) și prințesa Charlotte (4 ani), la meciul de fotbal dintre Norwich City și Aston Villa. Fanii din tribune au fost încântați când au văzut că au companie selectă, însă în momentul echipa Aston Villa a dat gol, toți au izbucnit în hohote de râs când au văzut cum a reacționat micul print, care se pare că este un fan înfocat al echipei.

George nu a putut să-și ascundă entuziasmul când echipa lui favorită a dat gol și a început să țipe, să aplaude și să sară în sus de bucurie. Chiar și când prințul William l-arugat să se potolească, el a continuat să se mai bucure în mod adorabil timp de câteva secunde, spre deliciul celor din tribună, care au reușit să-i surprindă bucuria într-un video, ce a devenit viral pe rețelele de socializare, fanii declarându-se topiți de reacția micului prinț.

„Ce drăguț e! Cambridge sunt o familie atât de adorabilă”, ”Cel mai bun video al zilei”, „Haha! Genial”, au fost doar câteva dintre reacțile fanilor.

 

Citește și: