În timp ce Meghan Markle și prințul Harry sunt foarte tandri în public și nu se sfiesc să se țină de mână tot timpul, nu același lucru putem spune și de ducii de Cambdridge. De fiecare dată când apar la un eveniment sau merg într-o vizită oficială, ei sunt foarte distanți, nu se țin de mână în public nu-și arată gesturi de afecțiune și sunt foarte discreți așa cum cere protocolul.

William si KateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Kate și William au participat marți la un eveniment caritabil din Londra, organizat la teatrul Troubadour White City, pentru persoanele care se confruntă cu probleme mentale. Cei doi au fost numai un zâmbet, iar la un moment dat când s-au întâlnit cu niște volutari de la eveniment, ducii de Sussex i-au salutat, iar în timpul conversației William a arătat un gest de afecțiune pentru soția lui.

Mai exact, el și-a pus tandru mâna pe brațul și apoi pe spatele lui Kate și s-a uitat la ducesă într-un mod adorabil. Mai mult, gestul l-a repetat și în incinta teatrului, spre surprinderea tuturor, când au ieșit de pe scenă, dar și la un alt eveniment, ce a avut loc cu o zi înainte. Ducele de Cambridge pare mai afectuos și mai grijuliu ca oricând și astfel de gesturi sunt faorte rare în public pentru Kate și William. Pesemne, relația celor doi merge mai bine ca oricând, iar faptul că au devenit părinții a trei copii se pare că i-a unit și mai mult, aceasta fiind dovada că trecerea aniilor, le-a făcut dragostea mai puternică.

 

Pe de altă parte, s-a tot zvonit că ducesa de Cambridge ar fi însărcinată cu al patrulea copil și probabil de aceea William simte nevoia să fie mai tandru, mai protector și mai grijuliu cu soția lui.

 

Citește și: