Au doar cinci ani, trei ani, și respectiv trei luni, dar prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis sunt deja cei mai fotografiați copii din întreaga lume. Cu toate acestea, Kate și soțul ei încearcă din răsputeri să îi țină cât mai departe de presiunea extraordinară care îi va așteaptă de-a lungul vieții lor.

Mai mult, pentru asta, ei au păstrat un secret foarte mare în ceea ce îl privește pe George despre viitorul lui. Într-o zi, el va deveni regele Marii Britanii, fiind al treilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul lui, prințul moștenitor Charles, și tatăl lui, al doilea în ordinea succesiunii la tron.  Dar Kate a vrut să evite  cât mai mult posibil să–i explice fiului ei ce rol va avea el în cea mai faimoasă familie din țara lor.

Citește și: Ce alint folosește prințul William când i se adresează lui Kate? Te topești

 

Kate Middleton și prințul William au evitat cât de mult au putut să-i spună adevărul

Catherine Mayer, care a scris cartea, intitulată „Charles: Inima unui rege”, a explicat că acest lucru nu s-a întâmplat și cu prințul William, care  a resimțit încă din copilărie presiunea despre rolul pe care îl va avea el, fiind pregătit încă de mic să devină rege. Fapt pentru care, William a declarat în câteva interviuri că atunci când nu se afla în fața publicului, încearcă să le ofere copiilor lui o viață cât mai normală. „Noi suntem foarte normali. Dar la un moment dat,  George va trebui să iasă în față să înțeleagă ce are de făcut în această lume”, a declarat ducele de Cambridge.

„În ceea ce-l privește pe George, ei încearcă să amâne acel moment de realizare și să-i ofere cât mai multă normalitate înainte să fie pusă această greutate pe umerii lui. Dar va fi, totuși, o parte a educației sale, ce îl va face să înțeleagă atât ce fac părinții și bunicii lui,  cât și, faptul că el are o viața publică și ce înseamnă acest lucru”, a mai spus autoarea.

Kate și William au păstrat totul secret despre viitorul ei, însă probabil vor fi nevoiți să îi dezvăluie cât de curând că peste ani, va deveni rege. Și asta, pentru că, acum,  după ce a început școala, va deveni din ce în ce mai greu pentru George să nu știe de poziția lui foarte neobișnuită.

Citește și: