Potrivit Daily Express, imediat după nuntă Will și Kate trebuiau, potrivit protocolului, să plece în luna de miere, dar ei au încălcat această tradiție regală importantă, și și-au petrecut noaptea nunții la palatul Buckingham, în reședința reginei.

Însă, Will și Kate au avut un motiv bun pentru a renunța la această tradiție. Întrucât ceremonia nunții lor a fost televizată, probabil William şi Kate au fost epuizaţi după o lungă zi de festivitiăţi, iar ducele de Cambridge trebuia să se întoarcă la lucru a doua zi.

Kate Middleton a rostit jurămintele de nuntă, fără  nicio greșeală și cu zâmbetul pe buze, după ce a fost pregătită pentru această scenă de AnthonySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Meghan Markle, sfâșiată de declarațiile tatălui ei. Kate Middleton i-a sărit în ajutor. Cum o ajută ducesa de Cambridge să treacă peste problemele din familia ei

Prințul William era pilot de căutare și salvare

La vremea respectivă, Prințul William era pilot de căutare și salvare, fapt pentru care ei au reușit să plece în luna de miere abia după 10 zile de la nuntă. Cei doi au plecat în mult așteptata vacanță pe o insulă privată din Seychelles. Ulterior, Williama renunțat la această slujbă pentru  a se concentra doar pe îndatoririle sale regale.

 

Daily Expres menționează că regina Elisabeta a II-a și prințul Philips, care s-au căsătorit în noiembrie 1947, și-au petrecut prima noapte ca soț și soție în Broadlands, Hampshire. În 1973, când prințesa Anne și Mark Phillips s-au căsătorit, eiau plecat imediat după apariția la balconul regal în luna de miere, pe o croazieră pe iahtul regal Britannia. Însă momentan nu se știe unde au petrecut Meghan Markle și Prințul Harry noaptea nunții, dar, având în vedere că s-au întors destul de repede la lucru.

 

Citește și: