„Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să vă arate o nouă poză cu familia lor. Imaginea va apărea pe felicitările lor de Crăciun de anul acesta. Fotografia a fost realizată în urmă cu câteva luni la palatul Kensington”, se arată în comunicat.

 

Ca și în portretul de Crăciun de anul trecut,  prințul George și prințesa Charlotte stau în fața părinților lor, în reședința lor de la palatul Kensington. Toți patru sunt asortați în haine bleu, Kate purtând un costum Catherine Walker, cu care a apărut și la anumite ocazii.

Citește și: Kate Middleton a comis-o din nou. A încălcat o regulă a protocolului regal la care prințul William ținea foarte mult

Imaginea a fost realizată în vară

Imaginea a fost realizată de Chris Jackson, fotograful regal de la agenția Getty Images, care a făcut și portretul micului prinț George, la aniversarea sa de patru ani, în această vară. Portretul pentru felicitarea de Crăciun a fost realizat în aceeași zi cu portretul prințului George, de aceea el poartă aceeași  ținuta cu care a apărut în imaginile de la aniversarea lui. „Sunt încântat că ducele și ducesa de Cambridge au ales să folosească acest portret de familie pe felicitarea de Crăciun”, a scris fotograful imediat pe Instagram.

A devenit o tradiție în familia regală să facă publice imaginile pe care le vor folosi pe felicitarea de Crăciun. Cea de anul trecut a fost realizată în timpul vizitei lor în Canada.

Citește și: