Kate Middleton mai are puțin și va aduce pe lume cel de-al treilea copil al ei și al prințului William, însă ducesa se teme pentru căsnicia ei, potrivit revistei franceze „Public”.. Se pare că pe Kate o deranjează că soțul ei se va duce singur la petrecerea burlacilor, organizată de prințul Harry,  în Alpii elvețieni, la Verbier.

Evenimentul va avea loc în Elveția, unde William a fost fotografiat, anul trecut, în compania unui manechin, în vârstă de doar 24 de ani. Sophie Taylor este  o blondă superbă  din Australia despre care s-a scris că l-ar fi fermecat pe ducele de Cambridge, paparazzii reușind să-i surprindă extrem de apropiați, iar imaginile au deranjat-o foarte tare pe Kate șia cest lucru a iscat probleme  în mariajul lor. Asta cu atât mai mult cu cât, Kate stătea singură acasă să aibă grijă de copii. Mai multe publicații, printre care „Radar Online” și „France Dimanche” au scris la vremea respectivă, că William și Kate ar fi urmat terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia după acest incident, însă aceste informații nu au fost confirmate de casa regală.

Citește și: Teo Trandafir, schimbare de look spectaculoasă: „Eu am fost blondă și am avut 140 de kilograme. Acum sunt brunetă și arăt așa…”

Prințul William a fost surprins în compania unui fotomodel

Site-urile britanice au dezvăluit primele detalii de la petrecera burlacilor a prințului Harry. Aceasta va avea loc în Alpii elvețieni, la Verbier, locația preferată de schi a roșcovanului. Lui i-a sărit în ajutor prințul Andrew, fiul reginei Elizabeth a II-a, care i-a pus la dispoziție casa lui de vacanță, Helora, în valoare de 13 milioane de lire sterline, aflată în apropierea pârtilor de schi. Însă, aceștia se vor distra pe cinste la barul La Vache din Verbier.

Ofițerii de securitate ai lui Harry care îl însoțesc de fiecare dată în vacanță, au ajuns deja în prestigiosul resort pentru a cerceta zona. „Am văzut echipa de protecție a lui Harry la barul La Vache, unde au luat prânzul”, a spus un martor din Verbier pentru Daily Star, precizând că aceștia pregătesc venirea lui Harry. „Câțiva dintre angajații barului i-au recunoscut pe paznicii regali de când au fost cu Harry în 2016 la schi. Imediat cum au fost recunoscuți au decis să plece, pentru că unii localnici i-au întrebat dacă vine prințul”, a mai spus sursa.

Citește și: