Ducii de Cambridge au fost invitați de onoare la premiile BAFTA, duminică seara,  și toată lumea a stat cu ochii pe ei. Kate a purtat o ținută spectaculoasă și mulți au comparat-o cu regretata prințesă Diana.

Când Kate și William au apărut după cortina roșie de la intrarea în Royal Albert Hall, principala cameră de la Kensington, în sală s-a auzit „Doamnelor și domnilor, ducele și ducesa de Cambridge”. Însă,  ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că imediat după ce au intrat în sală,  ducesa i-a șoptit ceva soțului ei. Oamenii s-au ridicat în picioare, în semn de respect, iar Kate și William au zâmbit stânjeniți, ceea ce a făcut ca intrarea lor să fie ciudată. Potrivit The Sun,  ducesa i-ar fi șoptit lui William: „E așa liniște aici”, în timp soțul ei i-a răspuns: „Hai să ne așezăm repede. Este o cameră liniștită”.

Kate Middleton și prințul William au intrat în sală într-o liniște deplină

Kate Middleton a atras toate privirile la premiile BaftaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Momentul ce a putut fi urmărit și pe internet i-a uimit și pe fani, care au comentat imediat atmosfera din sală. „Liniștea din sală este ciudată. E ca și cum ar merge la o înmormântare. Kate arată foarte bine”, „Oh, Dumnezeule, de ce ducii au intrat la premiile BAFTA într-o liniște deplină? Nu aplaudă nimeni? Nu există muzică”, au fost câteva dintre comentariile internauților.  Însă, o altă persoană a răspuns că toți au rămas muți când au văzut cât de frumoasă este Kate. „Toți au rămas fără cuvinte când au văzut-o pe Catherine”.

Citește și: