Prințesa Charlotte a reușit să-și umilească mama cu o criză de plâns și de nervi făcută în public, scriu publicațiile de peste Ocean. Micuța, în vârstă de doi ani, s-a săturat foarte repede de ieșirile în public, în timpul vizitelor din Polonia și Germania, iar la un moment dat, în Hamburg, fetița a refuzat să se mai urce în avion, izbucnind în lacrimi. A început să se tăvălească pe jos și a refuzat să se mai ridice. Mai mult,  în timp ce plângea în hohote și se freca la ochi,  ea și-a împins și mama când a încercat să o ridice de pe asfalt. Deși ducesa nu voia să pară o mamă care nu-și poate controla proprii copii, exact așa s-a văzut întreaga scenă, ce a avut loc în fața fotografilor. Un site american de celebrități susține că soția prințului William s-a înfuriat foarte tare, considerând că Charlotte a făcut-o de râs și se înroșise la față.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, tot mai dezamăgită de nepoții ei. Prințul Harry a reușit să o înfurie cu planurile lui de nuntă. Unde vrea să se căsătorească

„Le păsă mai mult de imaginea lor decât de confortul copiilor”

Micuța prințesă și George au reușit amândoi să-și supere părinții în timpul turneului. Băiețelul cuplului regal a fost foarte supărat că trebuie să apară în fața publiucului, văzându-se clar că nu voia să fie acolo, ci să facă orice altceva, el fiind convins cu greu de William să coboare din avion.

 

Mai mulți critici ai familiei regale britanice susțin că ducele și ducesa de Cambridge au insistat să-și ia copiii cu ei în Polonia și Germania ca parte a ofensivei privind Brexitul. Kate și William au știut că dacă își aduc copiii în aceste vizite, toată lumea va vorbi despre cât de drăguți sunt George și Charlotte.

Citește și:Bon Jovi trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. Este căsătorit de 28 de ani cu iubita lui din liceu. Iată secretele mariajului lor fericit

MIcul prinț George a împlinit sâmbătă 4 ani

Singura problemă a fost faptul că micuții au refuzat să coopereze cu părinții lor.  Cu toate acestea, mai mulți fani ai familiei regale  sunt de părere că micuții nu ar trebui forțați să meargă în aceste vizite, care s-au dovedit a fi un chin pentru copii, fiind foarte obosiți. În plus, Kate și William au fost criticați aspru, fiind acuzați că le pasă mai mult de imaginea lor decât de confortul copiilor lor. Palatul Buckingham nu a comentat până acum aceste acuzații. Cu toate acestea, chiar dacă Charlotte și George nu au fost încântați de aceaste plimbări, iar, la un moment dat, chiar și neascultători,  ei au reușit însă să atragă toate privirile, fiind adorabili.

În plus, George a împlinit sâmbătă vârsta de patru ani, iar pentru a marca acest eveniment casa regală britanică a făcut public un nou portret al micuțului. Însă, nu a anunțat nici o petrecere uriașă ca în anii trecuți pentru a sărbători ziua băiețelului, pesemne că ar fi încă supărați pe el.

Foto: Northfoto/Hepta

Citește și: