Kate Middleton și prințul William au început să-și reia activitățile regale și să aibă iar apariții în public. Cei doi au vizitat estul Londrei, unde au mers în mai multe locații, profitând de faptul că prințul George și prințesa Charlotte erau la școală.

Ducii de Cambridge au vizitat brutăria Beigel Bake, unde au făcut chiar ei pâine, London Bridge Job Centre și London Muslim Centre. Ei au respectat toate regulile impuse de la izbucnirea pandemiei și au purtat măști și s-au dezinfectat pe mâini cât de des au putut.

Însă, se pare că pandemia i-a apropiat pe Kate Middleton și pe prințul William și aceștia nu se mai feresc să fie drăgăstoși în public.

Prince William and Catherine Duchess of Cambridge visit to the London Bridge Jobcentre, UK – 15 Sep 2020SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De fiecare dată când apăreau la un eveniment sau mergeau într-o vizită oficială, ei erau foarte distanți, nu se țineau de mână în public nu-și arătau gesturi de afecțiune și obișnuiesc să fie foarte discreți așa cum cere protocolul regal.

Însă, de data aceasta, spre surprinderea tuturor, cei doi n-au mai ținut cont de reguli și chiar și-au aruncat priviri adorabile, purtându-se ca doi îndrăgostiți, iar la un moment dat în timpul unei discuții, ducesa pune mâna pe brațul soțului ei.

Citește și:

La mai bine de un an de când a născut, Lavinia Pîrva s-a hotărât să ne arate abdomenul!

Detaliul pe care puțini îl știu despre căsnicia lui Jorge cu Ramona: „Relația noastră a fost una de business…”