A fost o adevărată gală a eleganței, fiind impus și un cod vestimentar. Bărbaților li s-a cerut să poarte papion alb, iar femeilor, dac[ doresc, mănuși lungi. Iar soția președintelui Donald Trump s-a conformat, alegând o ținută care a lăsat pe toți cu gura căscată.

Inițial, au fost voci care au criticat-o pentru alegerea unor mănuși atât de sofisticate, dar îndată ce regulile casei regale britanice au fost cunoscute și de către americani, toți au fost nevoiți să recunoască faptul că Melania a fost cu adevărat la înălțime.

De altfel, atât regina, cât și Camilla, Melania și Kate au purtat rochii albe, iar bărbații frac și papion alb. În timp ce monarhul britanic a purtat de asemeni mănuși, soția prințului Charles le-a lăsat acasă, preferând să poarte o rochie cu măneci lungi.

Cât despre Kate Middleton, aceasta  a găsit de cuviință să poarte tiara sa favorită, atrăgând toate privirile. Și ea a renunțat însă la mănuși, considerând, probabil, că ar fi prea mult.

Cea care a ținut să facă notă discordantă a fost Ivanka Trump, fiica șefului statului american, aceasta venind într-o rochie bleu, de asemeni fără mănuși.

tinutele alese pentru banchetul de la Palatul BuckinghamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De-a lungul vremii, și Michelle Obama a purtat, în vizita în Marea Britanie, o rochie albă și mănuși lungi, albe. Soția fostului președinte Bush a venit însă într-o rochie grena, purtând de asemeni mănuși.

Vezi și Melania Trump, apariție ireproșabilă la palatul Buckingham.  Donald Trump a încălcat iar protocolul la întâlnirea cu regina

Citește și: