Concret, Kate și Meghan nu se mai înțeleg deloc. În timp ce Kate credea că va găsi în Meghan o aliată, lucrurile stau cu totul altfel. Meghan a urcat urgent pe scara favorurilor, mult mai repede decât ea, care e căsătorită cu prințul William din 2011.

”De când Meghan s-a căsătorit cu prințul Harry, ea și regina s-au apropiat foarte mult. Regina chiar a ajuns să o cunoască și o găsește fermecătoare. Crede că totul la Meghan reprezintă viitorul monarhiei”, a povestit o sursă.

Însă pe măsură ce s-a apropiat de Meghan, regina a ajuns în centrul disputei dintre cele două. Relația dintre ele e puțin spus ”tensionată”, iar faptul că regina o alege fățiș pe Meghan e frustrant pentru Kate, forțată să stea departe de reflectoare, ea fiind în concediu de maternitate, după nașterea lui Louis, în urmă cu două luni.

”Începe să se simtă din ce în ce mai dată la o parte acum că Meghan e în centrul atenției. Deși Kate e în familie de mai multă vreme, ea nu este atât de apropiată de regină pe cât e Meghan acum”, a mai spus sursa.

Argumente

Iar regina nici nu face nimic să-și ascundă preferința pentru Meghan. Kate a fost nevoită să aștepte căsătoria cu William pentru a fi invitată la masa de Crăciun, alături de regină. Meghan, însă, a fost invitată chiar dacă era doar logodită cu Harry.

Apoi, la mai puțin de o lună după nunta lui Meghan, aceasta a fost invitată într-un turneu cu regina, onoare de care Kate nu s-a bucurat decât la aproape un an de la căsătoria cu William.

Diferențe de personalitate

”Kate și regina au o relație formală. Kate este rezervată și ușor falsă în prezența reginei, spre deosebire de Meghan, care întotdeauna a fost ea însăși și care nu face un mare caz dacă încalcă vreo regulă a protocolului”, a mai spus sursa, afirmând că monarhului îi place asta la nebunie.

”Regina adoră personalitatea caldă a lui Meghan, inteligența sa și simțul umorului”, a mai explicat sursa.

Potrivit acesteia, în spatele luminii reflectoarelor, regina Elisabeta și Meghan Markle sunt chiar mai apropiate decât ce se vede. Meghan a fost invitată la Palatul Buckingham, să ia ceaiul cu regina. Cele două au vorbit relaxat despre tot felul de lucruri, de la acțiunile caritabile până la actorie și adaptarea la viața regală.

În timp ce Meghan nu e interesată să hrănească hăul care se naște între ea și Kate, vrea totuși să îi placă reginei și e fericită că aceasta e de partea ei, a mai declarat sursa.

Foto: Hepta

Vezi și S-a aflat! Acesta e motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă doar în nunațe de roz, de când s-a căsătorit cu prințul Harry

Citește și: