Tranformările prin care au trecut cele două prințese

CharleneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Nu și-au cunoscut niciodată soacra

 

Soacra prințesei Charlene a fost nimeni alta decât celebra prințesă de Monaco, Grace Kelly, în timp ce a lui Kate a fost mult iubita prințesă Diana. Amândouă au fost extrem de iubite și au murit în accidente de mașină. Grace în 1982, iar Lady Di în 1997. Cele două au făcut mari sacrificii când au intrat în familia regală. De exemplu, Grace Kelly a fost nevoită să renunțe la cariera ei de succes în actorie.

Au fost amândouă oameni obișnuiți, fără nici un rang

Atât Charlene Wittstock, cât și Kate Middleton au fost “commoners” (n.r.-oameni de rând) când s-au măritat cu prinți. Charlene era o fostă înotătoare din Africa de Sud, iar Kate studia istoria arte la Universitatea St. Andrews.

Citește și: S-a aflat! E fericire mare pentru Kate Middleton și Prințul William! Medicii au făcut anunțul

S-au căsătorit din iubire

Kate Middleton și Charlene Wittstock s-au măritat din iubire și nu pentru titlurile pe care le-au câștigat după căsătorie, indiferent de ce cred alți oameni. Acestea au mers la altar alături de alesul lor, după relații de lungă durată. Charlene și prințul Albert s-au cunoscut în anul 2000, iar Kate și William în 2001.

Au făcut doi copii

Și Kate, și Charlene au născut câte doi copii, un băiat și o fată. Kate i-a adus pe lume pe prințul George și pe prințesa Charlotte, între ei fiind o diferență de doi ani, iar Charlene a născut gemeni, prințesa Gabrilla și prințul moștenitor Jacques. Cu toate acestea, Kate se pregătește acum să devină pentru a treia oară mamă și nu ar fi exclus ca prințesa de Monaco să-i calce pe urme.

Amândouă sunt născute în ianuarie și s-au măritat în același an

Kate este născută pe 9 ianuarie 1982, iar Charlene pe 25 ianuarie 1978. Mai mult, cele două prințese s-au căsătorit în același an. Charlene pe 1 iulie 2011, iar Kate pe 29 aprilie 2011.

Citește și: