Soția prințului William a apărut zâmbitoare într-o rochie de vară albă, semnată de  designerul britanic Suzannah, în valoare de 1.850 de lire sterline, pe care a accesorizat-o cu o fundiță neagră în piept și cu o curea, tot neagră, din colecția lui Alexander McQueen, ce îi punea în evidență o talie de viespe, în ciuda faptului că este mama a trei copii. Ea a optat pentru un machiaj simplu natural, în timp ce părul l-a purtat desfăcut cu bucle lejere. Look-ul ei a fost completat cu o poșetă mini Wicca semnată de asemenea McQueen, cercei aurii Catherine Zoraida, pantofi negri Gianvito Rossi și o pereche de ochelari de soare chic.

La doar 37 de ani, ducesa de Cambridge a apelat în secret la intervenții de înfrumusețare?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Kate Middleton este pasionată de tenis

De când a început Turneul de tenis de la Wimbledon, ducesa de Cambridge a fost nelipsită din tribună și pare că se simte foarte bine aici, urmărind atentă și încântată fiecare meci. Mai mult, ea a fost văzută chiar vorbind și cu câțiva jucători, precum Johanna Konta și Andy Murray. Pe contul de Instagram al palatului Kensington a fost urcată chiar  și o imagine cu Kate în timp ce purta o conversație cu Andy, alături de o altă fotografie în care ducesa urmărea meciul dintre Harriet Dart și  Christina McHale.

 

Kate este pasionată de tenis de ani buni și prima ei apariția la Wimbledon, în calitate de ducesă de Cambridge, a avut loc în 2011, când a mers la brațul soțului ei, prințul William.  În 2013, după ani întregi în care a jucat chiar ea tenis și participa la meciuri alături de familia ei, Kate a devenit membru onorific  al Clubului de Tenis și Crochet din Anglia, care se desfășoară la Wimbledon, iar trei ani mai târziu a devenit patron al clubului. Kate a preluat acest rol de la regina Elisabeta a II-a, care a fost până atunci patronul regal al clubului.

 

Citește și: