Deși regina Elisabeta a II-a a avut patru copii, toți ceilalți membri ai familiei regale au avut doar câte doi copii, aceasta devenind astfel o tradiție regală de 58 de ani. Drept urmare prințul Charles, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edwards au reușit fiecare să facă doar câte doi copii.

Motivul trist și dureros pentru care Kate Middleton și prințul William au decis să mai facă un copilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Prințul William și Kate au tot doi copii, micul prinț George(3 ani) și prințesa Charlotte (2 ani), de aceea nimeni din familie nu se aștepta ca aceștia să facă și al treilea copil, iar anunțul lor făcut la începutul acestei săptămâni, a șocat pe toată lumea, atât publicul britanic, cât și familia regală.

Citește și: Mărturii emoționante făcute de un supraviețuitor al tragediei Colectiv. Cântă la X Factor cu mâinile arse în cutremurătorul incendiu

Ducesa de Cambridge vrea și al patrulea copil

Cu toate acestea, ducesa de Cambridge a spus clar că va face ce își va dori și tot timpul a declarat că visează să aibă o familie numeroasă, iar acum visul ei se pare că va deveni realitate. Însă, vestea se pare că nu a bucurat-o la fel de mult și pe regină. Suverana Elisabeta a II-a le-a spus clar că se așteaptă ca ducele și ducesa de Cambridge, alături de prințul Harry, să o ajute cu îndatoririle regale, atât, în prezent, cât și după moartea ei. Cum popularitatea fiului ei, prințul Charles, și al soției acestuia, Camilla Parker-Bowles, e din ce în ce mai scăzută, regina se baza pe faptul că generația mai tânără va depune mai multă muncă să apară la toate evenimentele regale, cât mai mult posibil.

Din nefericire, acest lucru nu se va mai întâmpla acum pentru că soția prințului William este din nou însărcinată. Kate a fost nevoită să-și anuleze toate aparițiile publice din cauza grețurilor matinale severe de care a suferit în primele luni în sarcină. În plus, cu trei copii mici sub vârsta de cinci ani acasă, mai mulți critici ai familiei regale susțin că ducesa se va preopcupa mai mult de familia ei decât de îndatoririle regale și își va folosi ca scuză copiii ca să stea cât mai mult acasă cu ei, ceea ce va atrage foarte multe critici.

Încă o dată, Kate Middleton demonstrează că are proprile ei planuri și nu va ține cont de cerințele reginei, chiar dacă acesteia îi convine sau nu. Mai mult, se pare că ducesa de Cambridge nu are de gând să se oprească aici și vrea și al patrulea copil ca să atingă recordul reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: