Astfel, ducesa de Cambridge a avut grijă ca oamenii să nu o uite pe mama soțului ei și i-a adus un omagiu la fiecare pas. Ea și William au mers și au vizitat câteva școli cum a făcut și regretata prințesă, însă în mod emoționant, Kate a refăcut din coincidență sau nu,  ținutele pe care Diana le-a purtat în timpul vizitelor ei in Pakistan, reușind să emoționeze pe toate lumea.

 

Printsa Diana, în PakistanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Imaginile cu cele două în ținutele asemănătoare s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare, fanii remarcând că ducesa nu are doar o frumusețe aparte, ci și bunătatea pe care o avea Diana, cunoscută drept prințesa inimilor.  Gestul lui Kate i-a impresionat pe oameni și le-a ajuns imediat la suflet.

Nu doar că a purtat rochii asemănătoare și în aceeași culoare, dar Kate a îmbrăcat în primele două zile în Pakistan, ținute semnate de Catherine Walker, designerul favorit  al lui Lady Di.

William și Kate le-au amintit tuturor de regretata prințesă Lady Di, iar prințul William s-a emoționat până la lacrimi când a văzut cât de iubită era mama lui aici.

În cadrul vizitei lor la școala de fete, o elevă de 14 ani a ținut să le precizeze lui Kate și lui William că a fost mare admiratoare a lui Lady Di, iar cuvintele ducelui de Cambridge i-a făcut pe cei prezenți să lăcrimeze.

„Foarte drăguț din partea ta. Și eu am  fost un mare fan al mamei mele. Ea a venit aici de trei ori. Eu eram foarte mic”, a spus William.

William și Kate sunt primii membrii ai familiei regale care vizitează Pakistanul după ultimul turneu al prințul Charles și ducesei de Cornwall, care a avut în anul 2006. De asemenea, prințesa  Diana  a vizitat Pakistanul în 1991, în primul ei turneu solo, iar apoi a revenit aici și în 1996 și în 1997.

Cuplul regal s-au întțâlnit astăzi și cu premierul Pakistanului,  Imran Khan. Momentul a fost unul foarte emoționant pentru prințul William, având în vedere că Imran a cunoscut-o pe mama lui, prințesa Diana, fiind buni prieteni. El a petrecut mai mult timp cu ea, în ultima ei vizită din Pakistan, ce a avut loc doar cu câteva luni, înainte ca aceasta să moartă brusc în august 1997., dar se pare că premierul s-a înțeles la fel de bine și cu Kate Middleton, fiind între ei aceeași chimie pe care a avut-o și cu Lady DI. 

 


Citește și: