Ducesa de Cambridge a arătat superb într-o rochie simplă, accesorizată cu o curea, și bijuterii aurii, la evenimentul unde a decernat Premiul Reginei Elisabeta a II-a pentru design, unui designer britanic aflat în plină ascensiune. Evenimentul a fost găzduit de British Fashion Council la Muzeul de Design din Kensington, foarte aproape de locul în care locuiește împreună cu familia sa.

The Duchess Of Cambridge Presents The Queen Elizabeth II Award For British DesignSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Kate Middleton, rafinament în verde

Potrivit Dailymail, rochia verde purtată de Kate Middleton (40 de ani) costă 785 de lire sterline și aprține designerului britanico-canadian Edeline Lee.

Ținuta a fost completată cu un clutch Emmy London și o pereche de pantofi stiletto.

Bijuteriile aurii au fost puține la număr, Kate Middleton punând accentul pe o pereche de cercei Nadia Irena și obișnuitul inel de logodnă.

Ea a optat pentru un make-up plin de farmec, elegant și natural, menținându-și desfăcut.

Privită ca un simbol al eleganței și rafinamentului în Marea Britanie, Kate Middleton oferă o lecție de bun gust cu fiecare apariție publică a sa. Este deja de notorietate că Ducesa de Cambridge preferă culoarea verde și că își accesorizează ținutele cu bijuterii atent alese.

Citește și: Cine este și cum arată bona copiilor lui Kate Middleton și a prințului William. E maestră în arte marțiale și are pregătire antiteroristă

xO nouă apariție publică, o nouă năzbâtie. Prințesa Charlotte a reușit din nou să provoace zâmbete. Ce a făcut fiica prințului William și a lui Kate Middleton, după slujba de Paște