Ducesa devine mai fermecătoare de la o zi la alta. Este căsătorită de 8 ani cu prințul  William, dar cei doi par să se iubească ca-n prima zi. Drept dovadă, rodul iubirii lor sunt cei trei copii superbi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, iar fanii casei regale și ai lui Catherine au început deja să se întrebe dacă aceasta este deja însărcinată pentru a patra oară.

69920739_536075497163037_2204293249143668736_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Kate Middleton își atingea protector burtica

Și asta, pentru că în timpul evenimentului de la Garden Wisley, unde s-a deschis o nouă grădină pentru copii, aceasta a radiat de fericire și din când în când își punea protector mâna pe burtica. La un moment dat, când se juca cu o fetița, rochia a lăsat senzația chiar că ducesa are deja burtica rotundă ca de graviduță.

 

Kate și William au spus tot timpul că își doresc patru copii, însă recent nu au mai vorbit despre venirea pe lume al celui de-al paturlea moștenitor al lor. Deși în timpul primelor trei sarcini a suferit de grețuri severe, se pare că pe ducesa de Cambridge nu a speriat-o acest lucru, și probabil, cel de-al patrulea copil va veni mai repede decât se aștepta toată lumea.

Ducesa  a purtat o  rochie maxi cu print floral,  foarte frumoasă, de la brandul Emilia Wickstead  în valoare de 1.635 de lire sterline. Ea și-a asortat ținuta cu niște platforme nude, iar părul l-a purtat desfăcut și machiajul a fost unul cât se poate de natural.

FOTO: PROFIMEDIA

Citește și: