Ducesa de Cambridge a câștigat admirația tuturor pentru ținuta ei extrem de elegantă și adorabilă, dar și pentru că a reușit să le readucă aminte tuturor de regretata prințesă Diana.

Kate Middleton a optat pentru o ținută complet roz, care poartă semnătura casei de modă Alexander McQueen, una din preferetale ducesei. Ea a ales să poarte o rochie-sacou, o pălărie în acelații ton, o pereche de pantofi nud și un plic bej. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor, pe lângă eleganța ducesei, au fost cerceii pe care i-au purtat și care i-au apariținut lui Lady Di, mama prințului William.

Kate Middleton, o adevărată prințesă. Apariție spectaculoasă la un eveniment organizat de regină. Cum a reușit să-i aducă un nou omagiu prinșesei DianaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ducesa obișnuiește des să-și inspire ținutele din cele ale prințesei Diana și îi poartă adesea bijuteriile. Cerceii purtați  de Kate la eveniment sunt cei pe care Lady Di i-a primit, în 1981, cadou de nuntă de la bijuteria Collingwood. Soția prințului William a mai purtat acești cercei și  în 2017, la un dineu de stat în Spania.

Anual, peste 30.000 de invitați iau parte la petrecerea Majestății Sale, care are loc chiar la reședința Reginei. Evenimentul a fost organizat pentru a le mulțumii oamenilor pentru serviciul adus întregii comunități. Însă, anul acesta, evenimentul a fost unul mai special, pentru că regina a organizat și o ceremonie specială pentru Kate, pentru a-i acorda insigna pentru “Marea Cruce a Ordinului Victorian Regal”.

Foto: ©Alpha Press/Hepta

CItește și: