Ducesa de Cambridge a avut parte de un moment  incomod, în cea de-a doua zi a turneului din Pakistan.  Deși în mod normal este o profesionistă când vine vorba de protocolul regal, având în vedere că are în spate un deceniu de practică, aceasta a fost pusă în dificultate de un soldat, cu care s-au întâlnit după ce au vizitat o școală din Islamabad.

0_Duchess-of-Cambridge (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Când au coborât din mașina în care se aflau, soldatul, îmbrăcat în uniforma a mers să-l salute pe prințul William, iar apoi a dat mâna cu el, însă în momentul în care și Kate a vrut să facă același gest ca soțul ei, a rămas cu mâna în aer. Pentru că militarul a fost nevoit să facă salutul complet, și a  dus mai întâi mână la cap să o salute și pe ducesă  și abia apoi i-a strâns mâna.

Cu toate acestea, Kate a zâmbit la soldat și a așteptat cuminte ca acesta să-și termine salutul, fiind pregătită la final să-i strângă mâna.

Ducesa a strălucit pe parcursul primelor două zile ale turneului oficial și a reușit să-i impresioneze pe pakistanezi, pentru că a refăcut ținutele purtate de prințesa Diana în Pakistan, reamindu-le tuturor de mama prințului William, pe care au iubit-o foarte tare, având în vedere că Lady Di le-a vizitat țara de trei ori, ultima dată chiar cu câteva luni înainte să moară.

Foto: Profimedia

Citește și: